Ön itt van: FőoldalTervezés

Tervezés

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk immáron több, mint 20 esztendeje, 1989-óta készít rajzokat sportpályák öntözőrendszereihez. Ez idő alatt több különböző sportpálya öntözőrendszerének tervét rajzoltunk meg, a megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Köszönjük, ha megtisztelnek bennünket a bizalmukkal az öntözőrendszer megtervezésekor.

Egy jól működő sportpálya öntözőrendszerének alapvető feltétele a terület pontos felmérése, a megfelelő szakember által elkészített és az adottságokat teljes mértékben figyelembe vevő tervrajz, a szakszerű, pontos kivitelezés és a helyes alkatrész kiválasztás. Tapasztalatunk szerint bármelyik hiánya hibásan működő vagy vízpazarló öntözőrendszert eredményez, ahol a vízpazarlás a megöntözött terület nagy méretéből adódóan komoly anyagi többletkiadást eredményez az üzemeltetés során.

Ha többet szeretne tudni a helyes labdarúgó-, tenisz-, golf illetve a lovaspályák öntözésről, akkor írjon nekünk, vagy telefonáljon, és felkészült kollégáink a rendelkezésükre állnak.

Azon kevés öntözéstechnikai vállalat közé tartozunk, amely  szakirányú végzettséggel és tervezői engedéllyel rendelkező munkatársat foglalkoztat, így az általunk készített tervrajzok és dokumentációk egy vízügyi engedélyezési terv részét is képezhetik.

Tervezőirodánk a következő rajzoló programokkal dolgozik: Fasquote/Irricad, Rain Maker és AutoCad. Ennek megfelelően a kézi felmérésen kívül mindenféle képfájl formátumban 

(jpg; bmp; raw; eps; ai; pdf; gif; tiff; psd) 
eljuttathatják hozzánk az alaprajzot, és a tervezésben használatos formátumokat is várunk 
(dxf; dwg; des; pro). 

Tervezéssel vagy öntözőrendszerekkel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Személyesen:  Summa-Trade Kft 1039. Budapest, Heltai J. tér 17. H-P 800-1600
Telefon/Fax:   240-0021, 240-11-61
e-mail:              Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Free business joomla templates